“Дэлхийн хүнсний өдөр”-ийг тохиолдуулан ХХААХҮЯамнаас уламжлал болгон зохион байгуулдаг Эрдэм шинжилгээний хурал энэ удаа “ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ БА НЭМҮҮ ӨРТӨГ ШИНГЭСЭН ХҮНС ЭКСПОРТЛОХ БОЛОМЖ, АРГА ЗАМ-2019” сэдвээр зохион байгуулагдав. Хуралд 30 гаран илтгэл ирснээс Судлаачийн түвшинд ШУТИС-Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Биотехнологи шим тэжээлийн салбарын Б.Энхтуяа, Б.Майзул, Н.Атарбаясгалан нарын “Малын дотор махны нөөц ашиглах боломж” илтгэлээр Тэргүүн байр, М.Пүрэвжав “Монголд нутагшуулсан Артишокын эрүүл мэндийн ач холбогдол, өртөг шингэсэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломж” илтгэлээр Дэд байранд шалгарав. Оюутны түвшинд мөн сургуулийн БШТСалбарын магистрант С.Нямцэцэг “Оюуны хөгжлийн бэрхшээлтэй хүүхдүүдийн үдийн хоолны шим тэжээлийн бодит байдлын судалгаа” илтгэлээр Гутгаар байр эзлэв. Амжилттай оролцсон Багш, судлаачдаа ажлын амжилт хүсье.
ШУТИС-д UNESCO-ICHEI тэргүүтэй байгууллагуудын төлөөлөгчид зочлов
Монгол улс дахь Францын элчин яаманд ШУТИС-ийн ректор Т.Намнан зочиллоо
“Хиймэл оюунаар дээд боловсролын экосистемийг дэмжих нь” сэдэвт Зүүн Азийн дээд түвшний бодлогын хэлэлцээр зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ийн баг “Baku Gym for Challenge–2025” олон улсын тэмцээнээс Алтан медаль хүртлээ
ШУТИС-ийн төгсөгч Б.Наранбат 2024 оны Соёлын биет бус өвийн шилдэг өвлөн уламжлагчаар шалгарлаа