“Дэлхийн хүнсний өдөр”-ийг тохиолдуулан ХХААХҮЯамнаас уламжлал болгон зохион байгуулдаг Эрдэм шинжилгээний хурал энэ удаа “ХҮНСНИЙ АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ БА НЭМҮҮ ӨРТӨГ ШИНГЭСЭН ХҮНС ЭКСПОРТЛОХ БОЛОМЖ, АРГА ЗАМ-2019” сэдвээр зохион байгуулагдав. Хуралд 30 гаран илтгэл ирснээс Судлаачийн түвшинд ШУТИС-Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн Биотехнологи шим тэжээлийн салбарын Б.Энхтуяа, Б.Майзул, Н.Атарбаясгалан нарын “Малын дотор махны нөөц ашиглах боломж” илтгэлээр Тэргүүн байр, М.Пүрэвжав “Монголд нутагшуулсан Артишокын эрүүл мэндийн ач холбогдол, өртөг шингэсэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломж” илтгэлээр Дэд байранд шалгарав. Оюутны түвшинд мөн сургуулийн БШТСалбарын магистрант С.Нямцэцэг “Оюуны хөгжлийн бэрхшээлтэй хүүхдүүдийн үдийн хоолны шим тэжээлийн бодит байдлын судалгаа” илтгэлээр Гутгаар байр эзлэв. Амжилттай оролцсон Багш, судлаачдаа ажлын амжилт хүсье.
ШУТИС-ийн гурван багш төрийн дээд цол хүртлээ
ШУТИС-ийн ректор Т.Намнан Унгарын Элчин сайдыг хүлээн авч уулзлаа
ШУТИС-д Туркийн хамтын ажиллагаа, зохицуулалтын агентлаг (TİKA)-аас "Жазари” лабораторийг байгуулж, дадлагын сургалтыг зохион байгууллаа
“Open Campus – 2025” нээлттэй өдөрлөг амжилттай боллоо
“ГАЗРЫН ТОСНЫ БОЛОВСРУУЛАЛТЫН ТЕХНОЛОГИ” бакалаврын 2+2 хамтарсан хөтөлбөрийн гэрээ байгууллаа.
© 2005- Монгол Улсын Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль, Мэдээллийн технологийн төв