Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн “Биотехнологи, шим тэжээл судлал” салбарын “Хүнсний чанар, аюулгүй байдал” хөтөлбөрийн багш, оюутнууд Чингэлтэй дүүргийн 24 дүгээр цэцэрлэгтэй хамтран 2019.02.28-ны өдөр “ДОТОР МАХНЫ ЗОХИСТОЙ ХЭРЭГЛЭЭ” сэдэвт семинар Чингэлтэй дүүргийн 10 дугаар хорооны Соёлын төвд, тус хорооны иргэдэд зохион байгууллаа. Семинарт салбарын эрхлэгч, доктор Б.Майзул, салбарын профессор, доктор Б.Энхтуяа нар дотор махны хүнс тэжээлийн үнэт чанар, хэрэглээнд хэвшүүлэхийн ач холбогдол, мөн дотор мах боловсруулах чиглэлээр хийгдэж байгаа судалгаа-туршилтын дүнгээс танилцуулж, “Хүнсний чанар, аюулгүй байдал” хөтөлбөрийн магистр, бакалавр оюутнууд туршилтын бүтээгдэхүүний дээжээр амталгаа хийлгэж, санал асуулга явуулав.
Семинарт оролцогсдын зүгээс, энэхүү семинар нь дотор махны хүнс тэжээлийн талаарх мэдлэгийг дээшлүүлж, хэрэглээнд хэвшүүлэх сонирхлыг нэмэгдүүлсэн чухал ач холбогдолтой ажил боллоо хэмээн үнэлсэн болно.


Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургууль, “Биотехнологи, шим тэжээл судлал” салбар
“Монгол газрын тос боловсруулах үйлдвэр” ТӨХХК-ийн төслийн бүтээн байгуулалтын үйл ажиллагаатай танилцлаа
“Эрдэс баялгийн салбарын сургалт-судалгаа-хамтын ажиллагааны хөгжил” үндэсний II хэлэлцүүлэг болж байна
ШУТИС, ШУА-ийн Физик-технологийн хүрээлэнтэй хамтын ажиллагааны санамж бичиг байгууллаа
Экологи, тогтвортой хөгжлийн төвийн үйл ажиллагааг сэргээн эхлүүллээ
ОБЕГ-ийн Холбоо, мэдээллийн технологийн алба хаагчдыг чадавхжуулах сургалт, дадлагыг зохион байгууллаа