Аж Үйлдвэрийн гавьяат ажилтан, ШУ-ны доктор Л.Дамдинсүрэнгийн нэрэмжит мэргэжил сурталчлах “Дэвжээ”тэмцээнийг Үйлдвэрлэлийн технологийн сургуулийн оюутнуудын дунд жил бүр уламжлал болгон зохион байгуулдаг. Энэ жилийн тэмцээний 2017 оны 4 дүгээр сарын 20-ны өдөр зохион байгуулж хүнсний үйлдвэрийн менежмент, хүнсний үйлдвэрийн технологи, хүнсний үйлдвэрийн машин аппарат, хүнсний микробиологи мэргэжлийн таван баг оролцлоо.
Тэмцээнийг засгийн газрын бодлого, үйл ажиллагаатай уялдуулан “Органик хүнсний тухай хууль”-ийг сурталчлан таниулах зорилготой “Шинэ зууны хүнс” сэдэвтэй зохион байгууллаа. “Шинэ зууны хүнс” сэдэвт илтгэл, “Органик хүнсний хууль”-ийн агуулгыг илтгэсэн жүжигчилсэн тоглолт, асуулт хариултын тэмцээн, гэрийн даалгаврын үзүүлэн бэлтгэх удирдамжийн дагуу зохион байгуулж багийн нийлбэр дүнгээр Хүнсний технологи мэргэжлийн “Арвай”баг 1-р байр, Хүнсний үйлдвэрийн менежмент мэргэжлийн “Есөн-Эрдэнэ” баг 2-р байр, Хүнсний үйлдвэрийн машин аппарат мэргэжлийн “Hand of God” баг 3-р байр тус тус эзэллээ. Мөн тэмцээний төрөл тус бүрээр байр эзлүүлэн өргөмжлөл гардууллаа.
Амжилттай оролцсон таван багийн оюутнууд болон тэмцээнийг зохион байгуулсан Хүнсний үйлдвэрийн менежментийн 3-р ангийн оюутнууддаа талархал илэрхийлэн сурлагын өндөр амжилт хүсье.
ШУТИС-д UNESCO-ICHEI тэргүүтэй байгууллагуудын төлөөлөгчид зочлов
Монгол улс дахь Францын элчин яаманд ШУТИС-ийн ректор Т.Намнан зочиллоо
“Хиймэл оюунаар дээд боловсролын экосистемийг дэмжих нь” сэдэвт Зүүн Азийн дээд түвшний бодлогын хэлэлцээр зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ийн баг “Baku Gym for Challenge–2025” олон улсын тэмцээнээс Алтан медаль хүртлээ
ШУТИС-ийн төгсөгч Б.Наранбат 2024 оны Соёлын биет бус өвийн шилдэг өвлөн уламжлагчаар шалгарлаа