ҮТС-ийн харьяа Шим тэжээл судлалын төвөөс “Хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх эрчимжүүлсэн сургалт”-ыг 5 дахь удаагаа 2017 оны 2 дугаар 10-нд амжилттай зохион байгууллаа. Энэ удаагийн сургалтыг БНСУ-ын “Ажү” их сургуулийн эмнэлэгт “Эмчилгээний хоолзүйчийн дадлагажих сургалт”-нд 3 сарын турш амжилттай суралцаад ирсэн ХСҮТ-ийн эмчилгээний хоолзүйч Д.Намжилмаа, Улсын нэгдүгээр төв эмнэлэгийн эмчилгээний хоолзүйч О.Хонгорзул нар “Чөмөг шилжүүлэн суулгах, зажлах, залгих бэрхшээл, Шим тэжээлийн дэмжлэг, элэг шилжүүлэн суулгах үеийн эмчилгээний хоол, шим тэжээл” сэдвүүдээр бусад хоолзүйчдэд хичээл зааж, туршлагаа хуваалцлаа.
Сургалтыг ҮТС-ийн захирал Ж.Туяацэцэг нээж, “WITH” ТББ-ын Монгол дахь төлөөлөгч Пак Хён Хэ, Шим тэжээл судлалын төвийн зөвлөх Ким Сон Ми, захирал Н.Сугар болон эмнэлэг, эрүүл мэндийн байгууллага болон бусад салбарт ажиллаж нийт 35 хоолзүйч нар хамрагдсан мэдлэг, мэдээлэл, санал сэтгэгдэлээ хуваалцсан сайхан сургалт болж өндөрлөлөө.
Нийт хоолзүйчдээ цаашдын ажил хөдөлмөр, хүн амын эрүүл мэндийн төлөө хийх их үйлст нь амжилт хүсье.
ШИМ ТЭЖЭЭЛ СУДЛАЛЫН ТӨВ
“Хиймэл оюунаар дээд боловсролын экосистемийг дэмжих нь” сэдэвт Зүүн Азийн дээд түвшний бодлогын хэлэлцээр зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ийн баг “Baku Gym for Challenge–2025” олон улсын тэмцээнээс Алтан медаль хүртлээ
ШУТИС-ийн төгсөгч Б.Наранбат 2024 оны Соёлын биет бус өвийн шилдэг өвлөн уламжлагчаар шалгарлаа
Өвөрмонголын их сургуулийн Үйлс бүтээлийн сургуулийн төлөөлөгчдийг хүлээн авч уулзав.
ШУТИС Узбекстан Улсын Текстил ба хувцас үйлдвэрлэлийн Ассоциацитай харилцан ойлголцлын санамж бичиг байгууллаа