ШУТИС-ийн Хүнсний Инженер, Биотехнологийн Сургуулийн Хүнс хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний менежмент профессорын багаас жил бүр зохион байгуулдаг Дэвжээ тэмцээн 2010 оны 12 сарын 3-нд “Урлаг” танхимд боллоо. Энэ тэмцээнийг гурав дахиа зохион байгуулж байгаа бөгөөд энэ удаад Монгол Улсын Хүнсний аж үйлдвэрийн 80 жил, Хүнсний аж үйлдвэрт инженер бэлтгэж эхэлсний 40 жилийн ойд зориулсан өвөрмөц хөтөлбөртэй байлаа. “Хүнс хоол үйлдвэрлэл үйлчилгээний менежмент” багийн профессор, техникийн шинжлэх ухааны Доктор Л.Дамдинсүрэн тэмцээнийг нээн, энэ удаагийн “Дэвжээ” нь хүнсний мэргэжлээр суралцагч оюутнуудад мэргэжлийн онцлог, агуулгыг гүнзгий таниулах, онолын мэдлэгийг батжуулан технологийн хөгжил, инновацийн чиг хандлагыг төсөөлөх, мэдлэг эзэмших, ашиглах идэвхийг дээшлүүлэх, хамт олныг төлөвшүүлэх зорилготойг онцлон тэмдэглэж, оролцогч багуудад амжилт хүслээ.
Тэмцээнд хүнсний үйлдвэрийн менежмент, технологи, чанар, эрүүл ахуй, биотехнологи, машин аппарат мэргэжлээр суралцагчдаас бүрдсэн 5 баг өрсөлдсөнөөс Хүнсний чанар, аюулгүй байдлын профессорын багийн “Стандарт” баг түрүүлж, цомын эзэн боллоо.
Мэдээлэл оруулсан: ХХҮҮМ баг
2010.12.06
ШУТИС-ийн гурван багш төрийн дээд цол хүртлээ
ШУТИС-ийн ректор Т.Намнан Унгарын Элчин сайдыг хүлээн авч уулзлаа
ШУТИС-д Туркийн хамтын ажиллагаа, зохицуулалтын агентлаг (TİKA)-аас "Жазари” лабораторийг байгуулж, дадлагын сургалтыг зохион байгууллаа
“Open Campus – 2025” нээлттэй өдөрлөг амжилттай боллоо
“ГАЗРЫН ТОСНЫ БОЛОВСРУУЛАЛТЫН ТЕХНОЛОГИ” бакалаврын 2+2 хамтарсан хөтөлбөрийн гэрээ байгууллаа.