Хүнсний аж үйлдвэрийн 80 жилийн ойн хүрээнд Хүнсний Инженер Биотехнологийн Сургуулийн Биотехнологийн профессорын багийн хамт олон “Хүнсний үйлдвэрийн лабораторийн хүчин чадал, лабораторийн шинжээчийн ур чадвар” сэдвээр семинар зохион байгууллаа. Семинар ШУТИС-ийн Төв номын сангийн 605 тоот өрөөнд 15.00 цагт боллоо. Уг семинарт “АПУ” ХХК-ийн химийн лабораторийн шинжээч, хүнсний хими-технологич Г.Буянхишиг, “Атар-Өргөө” ХХК-ийн лабораторийн шинжээч, хүнсний микробиологич, магистр Н.Пүрэвсүрэн, УСУГ-ийн Усны төв лабораторийн шинжээч, микробиологич О.Төмөртогтох нар оролцож өөрсдийн ажиллаж буй лабораторийн хүчин чадал, шинжилгээний арга, аргачлал онцлогийн тухай танилцуулж оюутнуудын сонирхсон асуултанд хариуллаа. Бидний мэргэжил-бидний бахархал гэсэн үгээр уг семинар өндөрлөлөө.
ШУТИС болон Токиогийн их сургууль оюутан солилцох хамтын ажиллагааны эхлэлийг тавилаа
Японы Кумамото их сургуулийн хэрэглээний математикийн тэнхимийн эрхлэгч Naoyasu Kita ХШУС-ийн Математикийн тэнхимд зочин профессороор ажиллалаа
“Оройн нахиа” оюутны эрдэм шинжилгээний x хуралд амжилттай оролцлоо
“Эмнэлгийн Инженерчлэлийн Ирээдүй” сэдэвт Улсын Анхдугаар Эрдэм шинжилгээний хурлал боллоо
`БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2025`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа