ШУТИС-ийн Төв номын сангийн “Оюутан зоог”, Монголын мастер тогоочдын холбоо хамтран өнгөрсөн мягмар гаригт оюутан багш нарын дунд хоолны амталгаат өдөрлөг зохион байгууллаа. ШУТИС-ийн “Оюутан зоог”-т болсон энэхүү өдөрлөгт 20 гаруй нэр төрлийн хоол, таван төрлийн нарийн боов, дюнер кебабаар оюутан багш нарт үйлчилсэн байна. Өдөрлөгийн үеэр оюутнуудын дунд тэмцээн уралдаан зохион байгуулж амжилттай оролцсон оюутнуудад тодорхой хэмжээний шагнал урамшуулал гардуулсан юм.
Энэхүү зөв хооллолт, хоолны ерөнхий мэдлэгийн талаар танилцуулсан өдөрлөгийг цаашид “Оюутан зоог”, Монголын мастер тогоочдын холбооны хамт олон ШУТИС-ийн захиргаатай хамтран ажиллаж оюутан, багш нарт хэрэгцээтэй хоолны өдөрлөгүүдийг зохион байгуулахаар төлөвлөж байгаа аж.
ШУТИС-д UNESCO-ICHEI тэргүүтэй байгууллагуудын төлөөлөгчид зочлов
Монгол улс дахь Францын элчин яаманд ШУТИС-ийн ректор Т.Намнан зочиллоо
“Хиймэл оюунаар дээд боловсролын экосистемийг дэмжих нь” сэдэвт Зүүн Азийн дээд түвшний бодлогын хэлэлцээр зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ийн баг “Baku Gym for Challenge–2025” олон улсын тэмцээнээс Алтан медаль хүртлээ
ШУТИС-ийн төгсөгч Б.Наранбат 2024 оны Соёлын биет бус өвийн шилдэг өвлөн уламжлагчаар шалгарлаа
© 2005- Монгол Улсын Шинжлэх Ухаан Технологийн Их Сургууль, Мэдээллийн технологийн төв