Зөв зохистой хооллолтын талаар оюутнуудад мэдлэг, дадал олгох зорилгоор оюутны байранд амьдарч буй эцэг, эхийн хараа хяналтаас хол амьдарч буй оюутнууддаа зориулж сургалт, семинар явуулах тул оюутнууд идэвхитэй оролцоно уу !
1. Сэдэв: “Ус болон шимт бодисын талаар суурь мэдэгдэхүүн өгөх”
Байршил: Оюутны 1,2,3,4,5-р байруудад
Хэзээ: 3-р сарын 30-ны19:00 цагт
2. Сэдэв: Хүнсний бүтээгдэхүүн хэрхэн зөв сонгож, хадгалаж, боловсруулж хэрэглэх вэ?
Байршил: Оюутны 1,3,4,5-р байруудад
Хэзээ: 4-р сарын 1-ний19:00 цагт
3. Сэдэв: Зөв хооллосны ач тус, хоосон илчлэгтэй хоолноос татгалзаж гэр зөвлөмжийн дагуу хооллож сурах
Байршил: Оюутны 1,3,4,5-р байруудад
Хэзээ: 4-р сарын 6-ны19:00 цагт
4. Малын 1,2-р зэрэглэлийн мах болон дотор махны ач тус аминдэмийн агууламж, түүгээр хоол хийх арга аргачлал, гарын авалга тараах
Байршил: Оюутны 1,3,4,5-р байруудад
Хэзээ: 4-р сарын 8-ны19:00 цагт
Тус сургалтанд оюутны байрны эрхлэгч, оюутны зөвлөлүүд оюутнуудаа идэвхитэй оролцуулах талд анхааран ажиллахыг хүсье.
ОЮУТНЫ ХӨГЖИЛ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЛБА
ҮИЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ