link

ХИБС-ИЙН ПРОФЕССОРЫН НЭЭЛТТЭЙ СЕМИНАР
2014-02-28 01:20 Админ

2014.03.12 болон 03.13-нд ШУТИС-ийн Төв номын сангийн Е-604 тоот танхимд 14:00 цагаас тус тус зохион байгуулагдана.

"Хүнсний технологийн хөгжлийн тэргүүлэх чиглэл-

Монголын уламжлалт мэдлэг"

Семинарын зорилго: Салбарын Шинжлэх ухаан, технологийн  тэргүүлэх чиглэлийг хөгжүүлэхэд Уламжлалт хүнсний бүтээгдэхүүний эрүүл мэндийн ач холбогдолыг нэмэгдүүлэх, үйлдвэрлэлийг дэмжих, бүтээгдэхүүнийг олон улсын шаардлагад нийцүүлж, стандартжуулалт, чанарыг хангах асуудлаар тухайн чиглэлийн судлаачдын судалгааны үр дүн, цаашид хэрэгжүүлэх санал зөвлөмжийг хэлэлцүүлэх

2014.03.12-нд

14:00-14:30 ХИБС-ийн профессор, доктор (ScD), профессор Л.Дамдинсүрэн "Монголчуудын сүү, цагаан идээний уламжлалт мэдлэг, үйлдвэрлэлийн технологи"

14:50-15:20 ХИБС-ийн профессор, доктор (ScD), профессор Ц. Батсүх”Уламжлалт хүнс ба эрүүл мэнд”

15:40-16:10 ХИБС-ийн дэд профессор, доктор (PhD), дэд профессор Ч. Цэнд-Аюуш

"Сүү боловсруулах салбарын судалгааны ажлын шинэ чиглэл, үр дүн, цаашдын чиг хандлага"

2014.03.13-нд

14:00-14:30 ХИБС-ийн тэргүүлэх профессор, доктор (ScD), профессор Б. Энхтуяа "Бэлчээрийн малын махны хүнс тэжээлийн ач холбогдол"

14:50-15:20 ХИБС-ийн профессор, доктор (ScD), профессор Д. Цэцэгээ"Ургамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн судалгаа, цаашдын хөгжлийн чиг хандлага" 

Affiliated schools