Оюутны эрүүл-зохистой хооллолт, өглөөний цайны ач холбогдлын талаар сургалт зохион байгуулагдсан билээ

Тус сургалтыг оюутнууддаа амралтын хугацаанд нь online хүргэж байна. Оюутнууд та бүхэн өглөөний цайны ач холбогдолтой танилцаж судлаад, жорын дагуу өглөөний цайгаа бэлтгэн хийж идэж сураад өөртөө зуршил болгох нь танд тустай.

Тус сургалтыг ҮТС-ийн хүнсний инженерчлэлийн салбарын ахлах багш, доктор (Ph.D) С.Сэржмядаг, Шим тэжээл судлалын төвийн захирал, доктор (Ph.D) Ч.Зууннаст нар тэдээллийг хүргэж , “MEAL PLUS” оюутан зоогийн газраас хоолны талаарх таниулан сурталчлах үйл ажиллагааг та бүхэнд толилуулж байна.

Та бүхэнд амжилт хүсье сайхан амраад эрүүл амьдрах, сурах, ажиллах зуршилд суралцаад ирэхийг хүсье.

Эрүүл зохистой хооллолт

Оюутнуудын хооллох зуршил, шим тэжээлийн мэдлэгийн судалгаа

Өглөөний цайны жор

ОЮУТНЫ ХӨГЖИЛ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЛБА